2020 Kvisten uke 44

Info:

Velkommen til uke 44.

Da er vi kommet godt inn i høsten og temperaturen begynner å synke. Viktig med votter, buff og lue. Gjerne votter som er både tynne og tykke. Vi anbefaler “Barnehagevotten” . Dette en super vott hvis dere har noen som kan strikke i familien.

Vi i 2 årsgruppa begynner med tema Vennskap. Det er mange som er kjempe flinke til å vise omsorg for hverandre på Kvisten, men vi ser også at “MIN og MEG” står sterkt. Det hører jo med til 2 åringen og hvor de ligger i utviklingen sin, men vi ser at flere må begynne å øve litt på hvordan vi skal behandle hverandre.  Selv om vi har fokus på dette hele tiden ønsker vi å sette litt ekstra fokus på det nå. Vi får besøk av to fingerdokker som skal dele litt av utfordringene de har sammen og det har vi erfart at er en god metode fra tidligere. Fint om dere hjemme også kan snakke litt om dette. Vennskap er også noe som må læres og erfares. 🙂 1 åringene skal jobbe med eventyr.

Som dere nok har fått med dere jobber vigilo med en oppdatering. Vi driver også å blir kjent med systemet. Sovelisten er jo ikke som den pleide å være. Vi må nå registrere når de legger seg men også når de står opp med en gang. Vi må derfor inn og justere soving når de står opp. Har fått tilbakemelding om at dere mottar dette som en varsel. Håper dette går bra. Vi er i dialog med vigilo om å få tilbake noen av de tidligere funksjonene. Dette også bilde funksjonen. Nå er det en lang prosess å sende dere bilder  som vi ser tar for lang tid bort fra barna deres. Det har vi funnet ut at vi ikke prioriterer akkurat nå.  Vi håper at tilbakemeldingen fra oss og flere barnehager til vigilo kan gjøre noe med dette:-) Så vi får vente og se 🙂

Ta kontakt hvis dere har spørsmål 🙂

Mvh oss på Kvisten

 

 

 

 

Mandag

Avdelingsmøter

1.etg 09:30-10:30

Kvisten: 12:30-13:30

Bussen skal få vinterdekk.

Tirsdag

1 årsgruppa skal ha spa dag.

2 årsgruppa på busstur- Aktivitetsparken.

 

Onsdag

1 årsgruppa skal på tur i nærmiljøet.

2 årsgruppa skal bake vennskapsboller og ha vennskapssamling.

 

 

 

Torsdag

Gruppedeling.

En gruppe går på tur og ser etter et vennskapstre.

Den andre gruppe går ut.

Camilla kontor

De ansatte på førstehjelpskurs på kvelden.

Fredag

Varmmat ute på bålet hvis været er greit.

En riktig så god helg ønskes til små og store! 🙂

Navn

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

NavnEllen Otilie Løken
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
NavnCamilla Mollan
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
NavnSilje Skrove
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
NavnNina Overrein Sellæg
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag